16/4/10

ΚΑΤΕΔΑΦΙΣΕΙΣ συνέχεια...

Ας ακουστεί λοιπόν μία «αιρετική» φωνή στην ομαδική υστερία που έχει καταλάβει τους προύχοντες και λοιπούς «αγνούς» πολίτες αυτού του τόπου.
Τα θερμά μου συγχαρητήρια στην κυρία περιφερειάρχη για την καθυστέρηση της επικύρωσης κατεδάφισης της «Διακοσμητικής».
Συγχαρητήρια ακόμη μια φορά γιατί με τον τρόπο της αποστόμωσε τους λαλίστατους προύχοντες της Χίου.
Επιτέλους σ’ αυτόν τον τόπο υπάρχουν και κάποιοι –λίγοι – δυστυχώς που σκέπτονται αγνά και πέρα από τα στενά τοπικιστικά συμφέροντα.
Για να βάλουμε τα πράγματα στη θέση τους είμαι κάθετα αντίθετος με την κατεδάφιση ενός καθόλα νόμιμου και καλά δομημένου δημόσιου κτηρίου.
Με μόνη δύναμη τη λογική και την αγάπη για την προκοπή αυτού του τόπου.
Απαιτώ ως πολίτης αυτής της Χώρας, να εκτιμηθεί το κτήριο και σε περίπτωση κατεδάφισης να επιστραφούν αυτά τα χρήματα στα δημόσια ταμεία από το ταμείο του Δήμου. Καθόσον το κτήριο κτίστηκε με χρήματα του ελληνικού λαού και όχι του Δήμου. Για να είμαστε δίκαιοι να επιστραφούν κατά 1% μειωμένα τα χρήματα που είναι η συμβολή της Χίου στον κρατικό πλούτο.
Απαιτώ, να πληρώσουν οι αποφασίζοντες, με την ατομική τους περιουσία, για την μέχρι τώρα μη αξιοποίηση του κτηρίου, παρόλο που υπήρχαν προτάσεις για ενοικίαση κλπ. Τα χρήματα αυτά να χρησιμοποιηθούν για την βελτίωση των υποδομών της Πόλης της Χίου.
Εύχομαι να μπορέσουν οι Χιώτες να ξαποστείλουν στις επερχόμενες εκλογές τους δεινόσαυρους - κατ’ επάγγελμα πολιτικούς και να βάλουν νέους και ορεξάτους αδιάφθορούς πολίτες που θα μπορέσουν να δώσουν διέξοδο στο τέλμα που τα πάντα λιμνάζουν στο νησί.
Chios Blogs